15 Temmuz Köprüsü trafiğe kapatıldı! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi: Dikkat çeken SMA detayı | Yerlikaya: Şüpheli teslim alındı 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli bir araç nedeniyle uzun süre trafik çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bakan Yerlikaya şahsın bipolar tedavisi gördüğünü ve ikna edilip teslim alındığını açıkladı. Şahsın yakalanma anında ait görüntüler de ortaya çıktı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olaya ilişkin yaptığı ilk açıklamasında, 1.5 yıldır bipolar tedavisi gören şüphelinin bireysel olarak aracıyla eylem yaptığını ve kısa süre içerisinde polisler tarafından ikna edilerek gözaltına aldığını ifade etti. Öte yandan şüphelinin aracının köprüden kaldırılması sonrası trafik yeniden normal seyrine döndü.

15 Temmuz Köprüsü trafiğe kapatıldı! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi: Dikkat çeken SMA detayı | Yerlikaya: Şüpheli teslim alındı 

 Giriş:14.06.2024 22:51 Güncelleme:15.06.2024 00:02 15  

Temmuz Köprüsü'nde şüpheli araç alarmı! Bakan Yerlikaya'dan son dakika açıklaması geldi

Son dakika... 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafiğe kapatan eylem

15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü trafiğe açıldı! Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama | Teslim olduğu anlar A Haber'de

Son dakika haberine göre; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli bir araç nedeniyle trafik çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada ise, köprüde meydana gelen olayın bireysel olduğunun değerlendirildiği, emniyetin köprü trafiğini durdurduğu ifade edildi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır." dedi. Şahsın gözaltına alınmasının ardından köprü trafiğe açıldı. Öte yandan şüphelinin bir süre önce elektrikli bisiklet alarak bataryasını söktüğü ve bomba süs verdiği öğrenildi.

 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bilinmeyen bir nedenle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı öğrenildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Konuya ilişkin İstanbul Valiliği, "Bireysel eylem olduğunu değerlendiriyoruz" ifadelerini kullanırken, köprüdeki 'SMA' yazılı araç dikkat çekti.Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya köprüyü kapatan şüphelinin teslim alındığını açıkladı. Yerlikaya, "Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Bireysel bir eylem nedeniyle tedbir amacıyla trafiğe kapatılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, tekrar trafiğe açıldı. Bakan Yerlikaya, "Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı öğrenildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada köprüde meydana gelen olayın bireysel bir eylem olduğunu değerlendirdikleri ve emniyetin tedbir amaçlı köprü trafiğini durdurduğu ifade edildi.

Köprüde çok sayıda polis ekibi bulunurken, araçların köprüye girişine izin verilmedi. Köprü girişlerinde yoğun araç kuyrukları oluştu.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.


Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, köprüyü her iki yönde araç girişine kapattı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde neler oluyor?
GEÇİŞE İZİN VERİLMEDİ

Köprüde çok sayıda polis ekibi bulunurken, araçların köprüye girişine izin verilmedi. Köprü girişlerinde yoğun araç kuyrukları oluştu.


VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Köprüde meydana gelen olayın bireysel bir eylem olduğunu değerlendiriyoruz. Emniyetiniz tedbir amaçlı köprü trafiğini durdurdu" ifadelerine yer verildi.


Trafik akışı bir süre sonra Anadolu'dan Avrupa yönüne doğru açılırken, köprünün hala tek yönlü olarak trafiğe kapalı olduğu öğrenildi.



SMA YAZILI ARAÇ DETAYI

Köprüdeki 'SMA' yazılı araç dikkat çekti.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü trafiğe kapatıldı!



"ŞÜPHELİ TESLİM ALINDI"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yolu kapatan aracı kullanan şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğünü, emniyet görevlilerince ikna edilip teslim alındığını açıkladı.

Köprüyü kapatan kişi böyle teslim oldu! İşte o anlar...

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde, üzerinde SMA yazan bir aracın saat 22.14'te yolu kapatması nedeniyle köprü trafiğinin çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığını belirtti.



Yerlikaya, paylaşımında şunları kaydetti:

"Aracı kullanan R.C.Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir."



TEKRAR TRAFİĞE AÇILDI

Bireysel bir eylem nedeniyle tedbir amacıyla trafiğe kapatılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, tekrar trafiğe açıldı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe açıldı!

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir şüphelinin aracıyla yolu kapatarak yaptığı eylemin detaylarına ulaşıldı.


Alınan bilgiye göre, köprüde duran aracı fark eden polis ekipleri, otomobilin yanına gittiklerinde sürücü koltuğunda oturan kişinin elinde kırmızı kablolu bir pim olduğunu gördü.


Durumu polis merkezine bildiren ekipler, tedbir amacıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü trafiğe kapattı. Bu sırada olay yerine Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, takviye kuvvet ve müzakereci polisler sevk edildi.


Araçtaki R.C.Ç'nin, teslim olması için görüşen müzakereci ekiplere, devletin SMA hastalarına yardım etmesi için böyle bir eyleme başvurduğunu ve bir devlet büyüğü ile görüşmek istediğini söylediği belirtildi.



Yaklaşık 1 saat süren görüşmelerin ardından şüphelinin polis ekiplerince teslim alındığı kaydedildi.

SMA DETAYI

Köprüdeki 'SMA' yazılı araç dikkat çekti. İşte o görüntüler

İstanbul Valiliği, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bireysel bir eylem olduğunu, emniyetin tedbir amaçlı olarak köprü trafiğini durdurduğunu bildirdi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bireysel bir eylem olduğunu, emniyetin tedbir amaçlı olarak köprü trafiğini durdurduğunu bildirdi.Konuya ilişkin İstanbul Valiliği tarafından gelen açıklamada, "Olayın bireysel eylem olduğunu değerlendiriyoruz" denildi.

Olay yerinden tek canlı yayın A Haber'de. İşte o anlar saniye saniye kayda geçti...

İŞTE İLK GÖRÜNTÜLER

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olaya ilişkin "15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, üzerinde SMA yazan bir aracın saat 22.14'te yolu kapatması nedeniyle köprü trafiği çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştır. Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir." açıklamasını yaptı.

TESLİM OLDUĞU ANLAR A HABER'DE

Köprüyü kapatan kişinin teslim olduğu anlar ise A Haber canlı yayınınına saniye saniye yansıdı. İşte o görüntüler...

KÖPRÜ TEKRAR TRAFİĞE AÇILDI

Bireysel bir eylem nedeniyle tedbir amacıyla trafiğe kapatılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, tekrar trafiğe açıldı.